Jarritos

Jarritos

Corny Bakers is dé groothandel voor Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse producten, we verkopen dan ook veel producten van bekende merken uit deze wereld. Wat betreft het drankassortiment verkopen wij maar liefst elf verschillende smaken van de Jarritos frisdranken; fruit punch, grapefruit, guava, Jamaica, lime, mandarin, mango, cola, pineapple, strawberry en tamarind. Deze dranken zien er niet alleen heel feestelijk, uit en zijn ook nog eens perfect te combineren met de kleurrijke Mexicaanse gerechten. Wilt u deze typisch Mexicaanse frisdrank serveren in uw restaurant? Via Corny Bakers bestelt u Jarritos in verpakkingen van 24 flesjes à 370 ml. Neem een kijkje op onze website en bestel de dranken waarnaar u op zoek bent!

Veel bekende merken

Naast dranken van het merk Jarritos kunt u sinds kort ook de vruchtensappen van BOING bij ons bestellen. BOING is een razend populaire vruchtensap dat gemaakt wordt met vruchtenpulp. Uiteraard bestelt u deze dranken ook bij Corny Bakers. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken aardbei, mango, druif en guave. Denkt u aan Mexico, dan denkt u aan tequila. Bij ons kunt u terecht voor vier verschillende soorten tequila van het merk Kaban. Op zoek naar Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse bieren? Wat denkt u van Desperados, Dos XX of Negra Modelo, ook voor deze bieren van topkwaliteit bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres. Wij bieden Mexicaanse foodproducten, dranken en non-foodproducten aan horeca zaken en groothandels in heel Europa, Turkije en het Midden-Oosten. Bestel snel via www.cornybakers.nl!

Vragen over Jarritos of andere merken?

Heeft u als horeca ondernemer vragen over het assortiment van Corny Bakers en wilt u bijvoorbeeld weten of de frisdranken van Jarritos nog op voorraad zijn of welke kruidenmix u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen, mailen of ons digitale contactformulier invullen. We helpen u graag verder!

Bekijk hier ons assortiment!

Jarritos

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart