Boing vruchtensap

Boing vruchtensap

Bij Mexicaanse gerechten horen natuurlijk ook Mexicaanse dranken, gelukkig kunt u ook hiervoor terecht bij Corny Bakers. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke vruchtensappen van het bekende merk Boing, deze dranken zijn ontzettend populair. Wij verkopen deze drank in vier heerlijke smaken: aardbei, druif, mango en guave. Deze kleurrijke dranken bestelt u in verpakkingen van 24 stuks à 354 milliliter, deze grootverpakkingen zijn dan ook perfect voor gebruik in horeca zaken, zoals restaurants. De Boing vruchtensap is onmisbaar op een Mexicaanse avond en heerlijk te combineren met gerechten zoals nacho’s, burito’s en taco’s. Ga snel naar onze website en bestel de Boing vruchtensap die u wilt!

Boing en andere Mexicaanse merken

Bij Corny Bakers verkopen we vele kwaliteitsproducten van ons eigen merk. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere Mexicaanse topmerken. Wat denkt u van de heerlijke salsa’s, sauzen en groenten van La Costena? Of de jalapenos van Del Sol, onmisbaar in de Mexicaanse keuken, net als de bonen van Bravo. Ons drankassortiment bestaat uit dranken van vele bekende merken, zoals Boing vruchtensap en meer. Zo bieden wij maar liefst elf verschillende smaken aan van de Jarritos frisdranken, denk bijvoorbeeld aan grapefruit, strawberry en pineapple. Qua alcoholische dranken bieden wij verschillende tequila’s van het merk Kaban. En ook likeuren van merken zoals Senor en Cabo Bay zijn verkrijgbaar bij Corny Bakers. U leest het al, naast de Boing vruchtensap kunt u bij ons terecht voor producten van vele Mexicaanse topmerken!

De Boing vruchtensap bestellen

Wilt u als horeca zaak of groothandel een bestelling doen bij Corny Bakers? Dat kan! Wij hebben een zeer overzichtelijke website waarop u alle producten kunt zien. Op zoek naar een specifiek product? U kunt gemakkelijk filteren op categorie of het gewenste product intypen in de zoekbalk. Dus wilt u Boing vruchtensap of andere producten bestellen? Ga dan snel naar www.cornybakers.nl.

Bekijk hier ons assortiment!

Boing vruchtensap

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart