Cheddar kaas saus

Cheddar kaas saus

Bij Corny Bakers koopt u de heerlijkste producten uit de Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse keuken, zo ook onze verrukkelijke cheddar kaas saus. Deze saus is perfect te combineren met gerechten zoals nacho’s, quesadilla’s en burrito’s. U besteld de cheddar kaas saus van Corny Bakers in blikken van maar liefst drie kilo, dit formaat is dan ook perfect voor gebruik in de horeca. We hebben jarenlange ervaring en onze producten zijn altijd ruim op voorraad, van ons kunt u altijd snelle levering verwachten!

Over Corny Bakers

Sinds 1972 levert Corny Bakers aan groothandels en restaurants in heel Europa, Turkije en het Midden-Oosten. We zijn klein begonnen, maar vandaag de dag hebben we een zeer breed assortiment aan foodproducten. U kunt bij ons terecht voor heerlijke kruiden, tapas, vleesgerechten, basis producten zoals taco shells en corn tortilla’s en natuurlijk heerlijke sauzen zoals de cheddar kaas saus. En wat dacht u van de typisch Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse dranken? Verschillende likeuren, zoals D’aristi Xtabentum of Cabo Bay. Of de heerlijke frisdranken van Jarritos in veel verschillende smaken en uiteraard kan de tequila van Kaban niet ontbreken. Onmisbare dranken voor een Mexicaanse avond met vrienden of familie. Wist u dat u bij Corny Bakers ook terecht kunt voor non-food producten? Zo bieden wij verschillende schaaltjes en decoratie aan om de gerechten op een originele manier te serveren. Wilt u een tortilla pan, Jarritos strawberry of een overheerlijke saus bestellen? Ga dan snel naar onze website!

Cheddar kaas saus bestellen

Op onze overzichtelijke website vindt u alle producten die u nodig heeft in de Mexicaanse keuken. Door te filteren komt u gemakkelijk bij het specifieke product waarnaar u op zoek bent. Wilt u bijvoorbeeld de cheddar kaas saus bestellen? Filter dan op ‘Food’ en vervolgens ‘Sauce Assortment’. Zo vindt u gemakkelijk de heerlijke kaas saus en vele andere sauzen. Plaats uw bestelling en wij komen zo snel mogelijk bij u langs met onze levering!

Bekijk hier ons assortiment!

Cheddar kaas saus

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart