Churros

Churros

Na een heerlijke Mexicaanse maaltijd zoals burrito’s, taco’s of quesadillas mag een top dessert natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht u van lekkere churros? Dit is een zoete lekkernij die in Mexico en Latijns-Amerika heel veel gegeten wordt. In Nederland kennen we het vooral van de churro kramen op de kermis, het is altijd een groot succes! Bij Corny Bakers zijn de churros verkrijgbaar in ingevroren zakken van twee kilo. Hierin zitten zo’n dertig stuks. De churros zijn perfect te combineren met suiker en kaneel, chocolade en jam. U bereid de churros in de friteuse. Andere zoete lekkernijen, of desserts, die bij Corny Bakers verkrijgbaar zijn, zijn cheesecake en fudge brownie. Benieuwd naar de heerlijke nagerechten? U vindt ze via deze link.

Geschiedenis van Corney Bakers

Wij zijn klein begonnen in 1972, maar inmiddels zijn we een bekende groothandel op het gebied van Mexicaanse, Texaanse en Latijns-Amerikaanse food en non-food producten. We hebben altijd een grote voorraad, waardoor u zelden mis zal grijpen. Ook is snelle levering bij ons gegarandeerd. Wist u dat wij leverancier zijn van vele groothandels en horeca ondernemingen in heel Europa, Turkijen en het Midden-Oosten? We hebben dan ook veel ervaring met allerlei verschillende bedrijven zo verzien wij u ook graag van een passend advies. Naast de heerlijke producten van ons eigen merk Corny Bakers (zoals de heerlijke churros), kunt u bij ons ook terecht voor producten van bekende A-merken. Heerlijke sauzen en salsa’s van La Costena, Frisdranken van Jarritos of Mexicaans bier van DOS XX, wij hebben het allemaal! Bekijk het brede assortiment op onze website.

Wilt u churros bestellen?

Via het bestelformulier op onze website kunt u gemakkelijk en snel alle producten bestellen waarnaar u op zoek bent. Wilt u bijvoorbeeld churros bestellen? Ga op onze website naar ‘Assortiment’, ‘Food’ en klik vervolgens op ‘Desserts & Accompaniments’. Hier vindt u de churros. Tot snel op www.cornybakers.nl.

Bekijk hier ons assortiment!

Churros

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart