Corn tortilla

Corn tortilla

In veel Mexicaanse gerechten is de corn tortilla het basis ingrediënt. Wij kennen dit vooral als wrap, maar de originele benaming is tortilla. Voor burritos, taco’s, enchiladas, quesadillas en nacho’s zijn corn tortilla’s absoluut onmisbaar. Zoals u wellicht weet kunt u voor alle producten en ingrediënten die gerelateerd zijn aan de Mexicaanse keuken bij ons terecht. Zo ook voor verschillende maïs tortilla’s. De varianten die wij bieden zijn als volgt;

 • Corn tortilla white, doorsnede: 11.43 cm
 • Corn tortilla’s dun, doorsnede: 15.24 cm
 • Corn tortilla’s, doorsnede: 15.24 cm
 • Corn tortilla’s, doorsnede: 20.32 cm
 • Pre-cut corn tortilla’s
 • White soft corn tortilla’s, doorsnede: 15.24 cm

Wilt u een variant van corn tortilla bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel via onze website!

Tortilla’s en meer

U kunt bij Corny Bakers terecht voor alles wat u zoekt rondom Mexicaanse gerechten, dranken en non-foodproducten. Naast de varianten van de corn tortilla bieden we vele andere heerlijke producten aan. Denk bijvoorbeeld aan ons corn shell assortiment, het saus assortiment, het grote aanbod aan bonen en groenten, heerlijke seasonings en natuurlijk mogen de desserts ook niet vergeten worden. Ook bestelt u bij ons allerlei typisch Mexicaanse dranken, zoals de bieren van DOS XX, tequila van Kaban of de vruchtensappen van Boing. Zoekt u (tafel)decoratie? Ook voor dit soort non-foodproducten bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres. Zo verkopen wij leuke serveerschaaltjes, tortilla servers en Mexicaanse sombrero’s.

Bestellen: corn tortilla

Bestellen doet u gemakkelijk via onze overzichtelijke website. In het menu vindt u de optie ‘Assortiment’, wanneer u hierop klikt verschijnt er een menu waarin u één van de volgende categorieën kunt selecteren: dranken, food en non-food. Bent u opzoek naar een variant van de corn tortilla? Ga dan naar ‘Food’ en klik vervolgens op ‘Corn Tortilla Assortment Frozen’, hier vindt u alle maïs tortilla’s die wij aanbieden.

Bekijk hier ons assortiment!

Corn tortilla

Corn tortilla

Contactformulier

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart