Empanada’s

Empanada’s

Officieel zijn deze lekkernijen afkomstig uit Spanje, toch worden ze in Mexico en Latijns-Amerika ook veel gegeten en wij konden en het dan ook niet laten om deze heerlijke hapjes te verkopen via Corny Bakers. U bestelt vele verschillende soorten empanada’s gemakkelijk via onze website. U ontvangt deze in ingevroren zakken van 45 of 96 stuks. Het bereiden van de empanada’s doet u in de oven of in de friteuse. Zo zet u deze lekkernij binnen een hand omdraai op tafel. De verschillende smaken zijn; Chicken Fajita, Chili Beef, Beef Picante, Chicken Tinga, Cheese mild, Cheese spicy, Tuna, Pork Pibil, Spinach Manchego, Aubergin Spinach.

Over Corny Bakers

Sinds 1972 zijn wij, Corny Bakers, een gevestigde naam op het gebied van Mexicaanse foodproducten (zoals empanada’s) en non-food producten. We zijn klein begonnen, maar inmiddels zijn we dé leverancier van vele groothandels en horeca ondernemingen in heel Europa, Turkije en het Midden-Oosten. We hebben standaard meer dan 300 producten in ons assortiment en alles is gerelateerd aan de Mexicaanse, Texaanse en Latijns-Amerikaanse keuken. We verkopen vele producten van ons eigen merk Corny Bakers, daarnaast bestelt u bij ons ook allerlei producten van andere bekende merken. Zoals Jarritos, La Costena, Del Sol, Boing en DOS XX.

De grote voordelen van bestellen bij Corny Bakers zijn als volgt;

 • Breed assortiment
 • Snelle levering
 • Alle producten zijn ruim op voorraad
 • Wij verkopen A-merken
 • Veel verse producten
 • Topkwaliteit: altijd het beste smaakresultaat
 • Op maat advies
 • Wij zijn klantgericht en denken in oplossingen

Empanada’s bestellen

Bij bestelt u gemakkelijk en snel alle producten die u nodig heeft. Op zoek naar de heerlijke empanada’s van Corny Bakers? Ga op onze website naar ‘Assortiment’, ‘Food’ en klik vervolgens op ‘Appatizers, Tapas, Snacks & Meat’. Hier vindt u alle soorten empanada’s en vele andere lekkernijen.

Bekijk hier ons assortiment!

Empanada’s

Contactformulier

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart