Groothandel Mexicaanse producten

Groothandel Mexicaanse producten

Corny Bakers is al ruim 40 jaar de toonaangevende groothandel voor al uw Mexicaanse producten. Alle producten in ons assortiment zijn van A-kwaliteit. Dit geldt zowel voor alle merken als voor ons eigen huismerk. In ons brede assortiment beschikken wij over vrijwel alle Mexicaanse producten die u nodig kan hebben voor uw gerechten. Kortom, Corny Bakers is de groothandel in Mexicaanse producten voor iedereen!

Assortiment Mexicaanse producten

Wij, Corny Bakers, hebben als groothandel in Mexicaanse producten een zeer breed assortiment. Wij beschikken dan ook over ruim 300 producten. De collectie is dan ook zeer uiteenlopend.

In ons food-assortiment bieden wij producten als wraps, tortilla chips, sauzen en specerijen. Naast ons uitgebreide food-assortiment verkopen wij een aantal Mexicaanse dranken, zoals tequila, bier en wijn. Ook bieden wij non-food producten aan, hierbij kunt u denken aan sombrero’s, een tortilla machine en serveerschaaltjes. Het complete assortiment kunt u op onze website downloaden.

Corny Bakers importeert het grootste deel van haar assortiment uit Mexico en andere Latijns Amerikaanse landen. De overige producten laten wij speciaal voor ons eigen merk produceren in Europa. Onze producten leveren wij aan groothandels en restaurateurs in geheel Europa, Midden-Oosten en Turkije.

Om beter inzicht te krijgen in wat de mogelijkheden zijn met onze producten, hebben wij een overzicht gemaakt met allerlei recepten. U kunt hier verschillende taco, nacho, wrap, burrito en quesadilla recepten vinden.

Meer informatie?

Voor al uw vragen, of voor meer informatie over onze groothandel Mexicaanse producten kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)294 417 897, ook kunt u een e-mail sturen naar info@cornybakers.nl. Als u ons contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hier ons assortiment!

Groothandel Mexicaanse producten

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart