Groothandel Texaanse gerechten

Groothandel Texaanse gerechten

Sinds 1972 is Corny Bakers de groothandel voor al uw Texaanse gerechten. In ons assortiment hebben wij ruim 300 producten van enkel A-merken. Zo bent u altijd gegarandeerd van goede kwaliteit. Wij houden onze voorraad zo goed mogelijk op pijl, waardoor de levertijden zo kort mogelijk blijven. Voor al uw Texaanse gerechten bent u bij Corny Bakers aan het goede adres!

Onze Texaanse producten

Corny Bakers heeft als groothandel Texaanse gerechten een groot assortiment. Wij bieden dan ook ruim 300 A-merk producten aan. Het food-assortiment is variërend van wraps en tapas tot aan sauzen en kruiden. Buiten ons food-assortiment verkopen wij ook speciale Texaanse dranken. Hierbij kunt u denken aan bieren, wijnen, likeuren en tequila. In ons non-food assortiment bieden wij keukengerei, serveerschaaltjes en Texaanse accessoires.

Wij importeren vrijwel alles uit Latijns Amerikaanse landen en Mexico. Er zijn een aantal producten van ons eigen merk die wij niet importeren. Deze laten wij exclusief voor ons merk produceren in Europa. Wij leveren onze producten aan groothandels en restaurants in het Midden-Oosten, Europa en Turkije.

Bekijk hier ons assortiment!

Groothandel Texaanse gerechten

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart