Guacamole

Guacamole

Nacho’s zouden geen nacho’s zijn zonder een heerlijke dip. Zowel een lekkere frisse salsa als een romige sour cream zijn zeer goede opties, maar het allerlekkerste is toch wel een goede guacamole. Deze dip bestaat voor het overgrote deel uit avocado en vaak worden er ook ingrediënten zoals rode uit, knoflook, tomaat en citroen- of limoensap aan toegevoegd. Heerlijke kruiden maken de guacamole compleet, denk hierbij aan chilipeper en koriander. Uiteraard kunt u voor deze heerlijke Mexicaanse dip terecht bij Corny Bakers. We hebben verschillende varianten kant-en-klare guacamole; California Supreme, Pico de Gallo, Pulp en Western. Deze bestelt u in ingevroren zakken van 1 kilo. Gaat u liever zelf nog aan de slag? Bestel dan de kilozakken met avocado chunks of slices. Hieraan kunt u zelf ingrediënten toevoegen om zo een heerlijke guacamoledip op tafel te krijgen. Het hele assortiment vindt u via deze link.

Guacamole en andere sauzen

Mexico staat bekend het serveren van gerechten in combinatie met heerlijke sauzen, salsa’s en dips. Een frisse dip is vaak een mooie tegenhanger van een pittig gerecht en het geeft nét dat beetje extra aan een Mexicaanse klassieker. Naast de verschillende varianten van guacamole verkopen wij bij Corny Bakers dan ook vele andere sauzen en dips. De cheddar cheese saus is al jaren lang een grote favoriet, deze is ook verkrijgbaar in de Jalapeno variant. Zo ook de Salsa Mexicana van het bekende merk La Costena, heerlijk bij nacho’s, taco’s of quesadilla’s. Maar ook de Salsa Hot Sauce, de Salsa Medium Sauce en de Enchilada Sauce van ons eigen merk zijn altijd een succes!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment, uw bestelling of specifieke producten, zoals de guacamole? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar +31 (0) 294 417 897 of mailen naar sales@cornybakers.nl. We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bekijk hier ons assortiment!

Guacamole

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart