Importeur Texaanse producten

Heeft u een groothandel of een Texaanse horeca gelegenheid, maar bent u nog op zoek naar een professionele importeur Texaanse producten? Zoek dan niet verder, Corny Bakers kan uw probleem oplossen. Ons bedrijf importeert al ruim 40 jaar Mexicaanse en Texaanse producten voor bedrijven binnen Europa, Midden-Oosten en Turkije. Wij bieden een groot assortiment van meer dan 300 producten van enkel A-kwaliteit.

Ons assortiment Texaanse producten

Corny Bakers heeft een uitgebreid assortiment van ruim 300 producten. De producten zijn zeer uiteenlopend. Het food-assortiment bestaat uit onder andere tapas, snacks, wraps, broden, kruiden en sauzen. Ook verkopen wij allerlei soorten speciale dranken, hierbij kunt u denken aan wijnen, tequila, likeuren en bieren. Ons non-food assortiment bestaat uit Mexicaanse accessoires en keukengerei. Als importeur Texaanse producten vinden wij het belangrijk onze voorraad altijd aangevuld te houden, zodat wij de producten snel kunnen leveren.

Wij importeren onze A-kwaliteit producten uit Mexico en verschillende landen in Latijns Amerika. De producten van ons eigen merk importeren wij niet, maar produceren wij in Europa. Deze producten worden exclusief voor ons merk gemaakt.

Recepten Texaanse producten

Als importeur Texaanse producten vinden wij het belangrijk dat de Texaanse keuken steeds meer aandacht krijgt. Daarom hebben wij een aantal recepten op onze website staan. Zo ziet u wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Er staan recepten voor allerlei quesadillas, burritos, wraps, nacho’s en tortilla’s.

Voor meer informatie over Corny Bakers als importeur of over onze producten, kunt u contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u dan verder.

Contactformulier

  Uw naam (Verplicht*)

  Uw bedrijfsnaam (*)

  Uw adres (*)

  Uw postcode (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Gaat u ermee akkoord dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn op al uw bestellingen? Voor akkoord: