Jalapeno cheese sauce

Jalapeno cheese sauce

Bij Corny Bakers kunnen groothandels en horeca zaken terecht voor heerlijke producten uit de Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse keuken. Wij bieden een zeer breed assortiment aan sauzen van topkwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan Jalapeno cheese sauce, BBQ saus en salsa Mexicana. Wij raden de verrukkelijke cheese sauce zeker aan! Deze saus geeft uw gerecht een pittig Mexicaanse randje, waardoor u zich even in het zonnige Mexico waant. Deze smeuïge saus is heerlijk in combinatie met nacho’s of taco’s.

Ons brede assortiment

Bij Corny Bakers kunt u terecht voor food producten om heerlijke Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse gerechten te bereiden. Gaat u bijvoorbeeld pittige nacho’s maken? Dan vindt u bij ons verschillende soorten tortilla chips, sour cream, seasonings en natuurlijk de heerlijke jalapeno cheese sauce om over de nacho’s heen te gieten. Trek in een lekker drankje bij het Mexicaanse gerecht? Ook hiervoor bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment aan typisch Mexicaanse dranken, van bier tot wijn en van frisdrank tot likeur. Zeer populair zijn de frisdranken van BOING in de smaken mango, fresa en guayaba. Naast de foodproducten kunt u bij ons ook terecht voor non-foodproducten, zoals griddles om gerechten op te bereiden, tortilla’s servers en schaaltjes om de Mexicaanse gerechten feestelijk te serveren aan de gasten. Kortom, bij Corny Bakers vindt u alles wat u nodig heeft voor een Mexicaanse avond!

Bestellen: jalapeno cheese sauce en andere producten

Het is heel gemakkelijk om de producten die u nodig heeft te bestellen bij Corny Bakers, na bestelling leveren wij binnen no-time! Via onze overzichtelijke website kunt u gemakkelijk filteren om zo de producten die u zoekt te vinden. Zoekt u bijvoorbeeld jalapeno cheese sauce? Filter dan op ‘Food’ en vervolgens ‘Sauce Assortment’, zo vind u gemakkelijk de jalapeno cheese sauce en alle andere heerlijke sauzen.

Bekijk hier ons assortiment!

Jalapeno cheese sauce

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart