Jalapeno sliced

Jalapeno sliced

Gaat u een écht Mexicaans gerecht bereiden? Dan zijn jalapeno’s absoluut onmisbaar! Ze geven ieder gerecht een frisse, maar pittige bite en dit maakt het dan ook altijd typisch Mexicaans en Latijns-Amerikaans. Deze heerlijke groene pepertjes biedt Corny Bakers aan in de varianten jalapeno sliced, diced en whole. De sliced jalapeno ziet er altijd vrolijk en lekker uit bij gerechten zoals nacho’s, quesedilla’s en burrito’s. U schaft deze gesneden stukjes jalapeno aan in blikken van circa drie kilo en ze zijn dan ook perfect voor groothandels en voor in de horeca.

Sliced jalapeno bestellen bij Corny Bakers

Krijgt u ook al trek in heerlijke Mexicaanse gerechten, zoals taco’s, nacho’s, enchilada’s of burito’s? Dan bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres! Op onze website vindt u namelijk heerlijke Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse recepten. De ingrediënten en producten die u nodig heeft voor het bereiden van deze gerechten vindt u bij ons. Gaat u bijvoorbeeld heerlijke pittige nacho’s maken? Dan bestelt u de tortilla chips, geraspte kaas, sour cream, tomaten salsa en de jalapeno sliced uiteraard bij ons. Zo serveert u heerlijke nacho’s in uw restaurant. Via onze website vindt u heel gemakkelijk de producten die u zoekt, vervolgens bestelt u deze via het bestelformulier en leveren wij het bij u aan de deur. Bij ons bent u altijd verzekerd van snelle levering. Dus wilt u producten zoals sliced jalapeno, kaassaus of corn shells bestellen? Ga dan snel naar www.cornybakers.nl!

Vragen of opmerkingen?

Bent u een groothandel of horecazaak en heeft u vragen of opmerkingen over producten of uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u bijvoorbeeld weten welke variant van de jalapeno u het beste kiezen kunt; de jalapeno sliced, diced of whole. Bel dan naar +31 (0) 294 417 897 of mail naar sales@cornybakers.nl, ook kunt u het online contact formulier even invullen, dan staan wij u zo snel mogelijk te woord.

Bekijk hier ons assortiment!

Jalapeno sliced

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart