La Costena

La Costena

Naast de heerlijke producten van Corny Bakers zelf, verkopen wij ook veel producten van andere bekende Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse merken. Denk aan de frisdranken van Jorritos, de vruchtensappen van BOING en niet te vergeten: de heerlijke producten van La Costena. Dit is een bekend Mexicaans merk dat producten in blikken, flessen en potten verhandelt, ideaal voor groothandels en horeca zaken. De producten van La Costena hebben altijd een goede kwaliteit en zorgen voor een heerlijk gerecht met een Mexicaans tintje!

Van salsa tot jalapeno’s

Bij Corny Bakers bieden we een zeer breed assortiment aan producten van La Costena. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende sauzen, salsa’s, bonen en pepers: kortom producten die onmisbaar zijn in de Mexicaanse keuken. Via onze website bestelt u onder andere Chili Chipotles, Jalapeno’s, Poblanos en green Tomatillos. Ook verschillende bonen, zoals Black Beans zijn verkrijgbaar bij Corny Bakers. Een frisse of pittige salsa saus kan natuurlijk niet ontbreken, dit is altijd een goede topping voor uw Mexicaanse gerecht. Bij Corny Bakers bestelt u verschillende salsa’s van het bekende merk La Costena.

Naast foodproducten biedt Corny Bakers ook typisch Mexicaanse dranken aan die u heerlijk kunt combineren met uw Mexicaanse gerecht. Denk bijvoorbeeld frisdranken van Jorritos, vruchtensappen van BOING en likeuren van Senor. Verder kunt u bij ons ook allerlei non-food producten, zoals tafeldecoratie, bestellen.

Producten van La Costena bestellen? Ga naar onze website!

Corny Bakers heeft een zeer overzichtelijke website waar u onze ruim 300 producten gemakkelijk kunt vinden. Door te filteren kunt u gericht op zoek naar de producten die u nodig heeft. Bent u specifiek op zoek naar de heerlijke producten van het merk La Costena? Ga dan naar ‘Assortiment’, filter op ‘Food’ en ga vervolgens naar ‘Retail Products’ hier vindt u de salsa’s, bonen en groenten!

Bekijk hier ons assortiment!

La Costena

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart