Leverancier Mexicaanse restaurants

Leverancier Mexicaanse restaurants

Bent u op zoek naar een goede leverancier voor uw Mexicaanse restaurant ? Dan bent u bij Corny Bakers  aan het juiste adres. Sinds 1972 leveren wij al producten aan groothandels en restaurants. Corny Bakers levert in geheel Europa, Turkije en het Midden-Oosten. Wij bieden een groot assortiment producten, en door deze op voorraad te houden blijft onze levertijden kort.

Onze Mexicaanse producten

Wij bieden een ruim assortiment Mexicaanse producten. In ruim 300 artikelen zitten vrijwel altijd de producten waar u naar op zoek bent. Ook zijn in ons assortiment enkel producten te vinden van A-kwaliteit. Wij verkopen in ons food-assortiment zeer uiteenlopende producten, zoals wraps, tortilla’s, sauzen, specerijen en allerlei tapas. Ook wij naast het food-assortiment allerlei speciale dranken, van bieren tot likeuren. Ook kunt u bij ons terecht voor Mexicaanse accessoires en keukengerei in ons non-food assortiment.

Bent u benieuwd naar de gerechten die voort kunnen komen uit onze producten ? Dan kunt u kijken bij de recepten op onze website. Hier staan verschillende soorten burritos, quesadillas, wraps, tortilla’s en nacho’s.

Een aantal voordelen van Corny Bakers zijn:

 • Ons uitgebreide assortiment, met enkel A-merken
 • Onze snelle levering
 • Wij maken gebruik van verse producten, dit maakt bereidingen makkelijker
 • Wij bieden het beste smaakresultaat
 • Maatadvisering en levering is ook een van onze mogelijkheden
 • Wij zijn flexibel, oplossing en klantgericht

Interesse in Corny Bakers als leverancier Mexicaanse restaurants

Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@cornybakers.nl of door te bellen naar +31 (0)294 417 897. Naast bellen en mailen kunt u ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hier ons assortiment!

Groothandel Mexicaanse producten

Contactformulier

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart