Leverancier Texaanse restaurants

Leverancier Texaanse restaurants

Corny Bakers is sinds 1972 dé leverancier voor al uw Texaanse gerechten. Wij bieden u een assortiment dat bestaat uit enkel A-kwaliteit producten. Ook zijn onze levertijden zeer kort en kunnen wij maatleveringen bieden. Kortom: als u op zoek bent naar een goede leverancier, bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres!

Corny Bakers als uw leverancier

Corny Bakers is een groothandel die levert aan groothandels en restaurateurs in Turkije, Europa en het Midden-Oosten. De producten die wij leveren importeren wij grotendeels uit Mexico en Latijns Amerikaanse landen. Ook laten wij producten exclusief voor ons eigen merk produceren binnen Europa.

In ons assortiment kunt u zeer uiteenlopende artikelen vinden. In ons food-assortiment hebben wij allerlei soorten tortilla’s, wraps, tapas en sauzen. Naast eten verkopen wij ook een klein assortiment speciale dranken. Hierin bieden wij dingen als bier, wijn, likeuren en tequila. Om uw restaurant of assortiment compleet te maken, bieden wij ook allerlei non-food artikelen aan. Voor een overzicht van het gehele assortiment kunt u onze productcatalogus downloaden op de website.

Tevens kunt u op onze website een aantal recepten vinden. Deze laten een aantal mogelijkheden met onze producten zien.

Heeft u interesse in Corny Bakers als leverancier Texaanse restaurants

Als u geïnteresseerd bent in ons als uw leverancier Texaanse producten, kunt u ons contactformulier invullen. U kunt ons ook mailen (info@cornybakers.nl) of bellen (+31 (0)294 417 897). U kunt uiteraard ook bij ons terecht met al uw vragen, of voor meer informatie.

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart