Mexicaans eten kopen

Mexicaans eten kopen

Bent u op zoek naar een goede groothandel waar u uw Mexicaans eten kan inkopen? Hiervoor bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres. Sinds 1972 leveren wij al producten aan groothandels en restaurants. Corny Bakers levert in geheel Europa, Turkije en het Midden-Oosten. Wij bieden een groot assortiment producten, en door deze op voorraad te houden blijft onze levertijden kort. Hierdoor zijn wij de beste groothandel voor vers Mexicaans eten!

Waarom bij Corny Bakers Mexicaans eten kopen?

Als uw Mexicaans eten kopen gaat, is het natuurlijk belangrijk dat u kiest voor de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Corny Bakers biedt een uitgebreid assortiment Mexicaanse producten aan met enkel A-merken. Het assortiment bestaat uit ruim uiteenlopende 300 artikelen. Van wraps en tortilla’s tot sauzen, specerijen en tapas: Corny Bakers heeft het!  Naast het eten bieden wij ook allerlei speciale dranken aan, van bieren tot likeuren.

Bij Corny Bakers maken wij uitsluitend gebruik van verse producten, waardoor de bereiding van de producten makkelijker kan. Ook zorgt dit voor het beste smaakresultaat. Dit in combinatie met onze snelle levering zorgt ervoor dat wij dé groothandel zijn voor Mexicaans eten!

Bent u benieuwd naar de gerechten die voort kunnen komen uit onze producten ? Dan kunt u kijken bij de recepten op onze website. Inspireer uzelf en kom bij Corny Bakers Mexicaans eten kopen!

Interesse in Corny Bakers als uw groothandel voor Mexicaans eten kopen?

Als u geïnteresseerd bent in Mexicaans eten kopen bij Corny Bakers, kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@cornybakers.nl of door te bellen naar +31 (0)294 417 897. Naast bellen en mailen kunt u ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zo zorgen wij dat u zo snel mogelijk kunt genieten van de Mexicaanse keuken!

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart