Mexicaanse groothandel

Mexicaanse groothandel

Bent u op zoek naar een kwalitatieve Mexicaanse groothandel? Dan bent u bij Corny Bakers zeker aan het juiste adres! Mexicaanse groothandel Corny Bakers is sinds 1972 een gevestigde naam in Europa voor Mexicaanse food- en non-producten. Corny Bakers heeft een breed assortiment van ruim 300 Mexicaanse/Texaanse artikelen. Corny Bakers heeft de benodigde certificeringen, zodat u er zeker van kan zijn dat alle geleverde producten voldoen aan de strengste eisen en regelgeving. Corny Bakers levert door geheel Europa, Turkije en het Midden-Oosten aan groothandels en restaurateurs.

Onze producten

De activiteiten van Corny Bakers zijn in 1972 door een bakker in Amsterdam gestart. Deze besloot destijds om cornproducten te gaan produceren voor Amerikaanse soldaten in Duitsland. Na een stormachtige periode is het bedrijf door de vorige eigenaar, de heer van Manen, overgenomen en is de naam Corny Bakers in het leven geroepen. De producten van Corny Bakers worden grotendeels geïmporteerd uit Mexico en de USA. Maar ook in Nederland worden onder eigen merk een aantal producten speciaal en exclusief geproduceerd voor het assortiment van Corny Bakers. Corny Bakers heeft, naast een groot aantal gerenommeerde Mexicaanse merken, dus haar eigen private label assortiment met o.a. bloem en maistortilla’s, sauzen en guacamole.

Naast het omvangrijke food-assortiment kunt bij Corny Bakers ook terecht voor dranken zoals Mexicaanse bieren, tequila, diverse likeuren en wijnen. Last but not least verkoopt Mexicaanse groothandel Corny Bakers ook een uitgebreid assortiment non-food artikelen.

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Mexicaanse groothandel Corny Bakers? Neem dan contact met ons op! Ook voor eventuele vragen en verdere informatie over onze producten kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wilt u liever dat we contact met u opnemen op een gunstiger moment? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder!

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart