Producent Mexicaanse gerechten

Producent Mexicaanse gerechten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat Mexicaanse gerechten produceert ? Corny Bakers is sinds 1972 een groothandel in Mexicaanse en Texaanse producten. Wij beschikken over een groot assortiment producten. Naast het food-assortiment verkopen wij ook non-food producten en dranken. Als u op zoek bent naar een producent van Mexicaanse gerechten, bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres!

Ons assortiment

Corny Bakers biedt naast een groot assortiment ook snelle levering. Wij leveren onze producten naar het Midden-Oosten, Turkije en Europa. Onze producten importeren wij grotendeels uit Latijns Amerikaanse landen en Mexico. Overige ingrediënten voor Mexicaanse gerechten laten wij produceren in Europa.

In ons food-assortiment hebben wij producten als wraps, sauzen, kruiden en taco’s. Ook zitten er verschillende soorten dranken in ons assortiment, denkt u hierbij aan speciale bieren, wijnen en likeuren. In het non-food assortiment verkopen wij Mexicaanse poncho’s, sombrero’s en keukengerei.

Op onze website kunt u een overzicht van het gehele assortiment downloaden. Ook staan er op onze site allerlei recepten voor wraps, nacho’s, burritos, tortilla’s en quesadillas. Zo heeft u een aantal voorbeelden van gerechten die u met onze producten kunt maken.

Corny Bakers als Producent Mexicaanse gerechten

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Corny Bakers als producent van uw Mexicaanse gerechten? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@cornybakers.nl of bellen naar  +31 (0)294 417 897. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart