Producent Mexicaanse gerechten

Producent Mexicaanse gerechten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat Mexicaanse gerechten produceert ? Corny Bakers is sinds 1972 een groothandel in Mexicaanse en Texaanse producten. Wij beschikken over een groot assortiment producten. Naast het food-assortiment verkopen wij ook non-food producten en dranken. Als u op zoek bent naar een producent van Mexicaanse gerechten, bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres!

Ons assortiment

Producent Mexicaanse gerechten

Corny Bakers biedt naast een groot assortiment ook snelle levering. Wij leveren onze producten naar het Midden-Oosten, Turkije en Europa. Onze producten importeren wij grotendeels uit Latijns Amerikaanse landen en Mexico. Overige ingrediënten voor Mexicaanse gerechten laten wij produceren in Europa.

In ons food-assortiment hebben wij producten als wraps, sauzen, kruiden en taco’s. Ook zitten er verschillende soorten dranken in ons assortiment, denkt u hierbij aan speciale bieren, wijnen en likeuren. In het non-food assortiment verkopen wij Mexicaanse poncho’s, sombrero’s en keukengerei.

Op onze website kunt u een overzicht van het gehele assortiment downloaden. Ook staan er op onze site allerlei recepten voor wraps, nacho’s, burritos, tortilla’s en quesadillas. Zo heeft u een aantal voorbeelden van gerechten die u met onze producten kunt maken.

Corny Bakers als Producent Mexicaanse gerechten

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Corny Bakers als producent van uw Mexicaanse gerechten? Neem dan contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@cornybakers.nl of bellen naar  +31 (0)294 417 897. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)