Producent Mexicaanse producten

Producent Mexicaanse producten

Als u op zoek bent naar een professionele, vakkundige producent Mexicaanse producten, dan bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van goede kwaliteit. Ons zeer uitgebreide assortiment telt meer dan 300 producten van uitsluitend A-merken. U kunt bij ons alles vinden voor vele Mexicaanse gerechten.

Assortiment Mexicaanse producten

Wij bieden u een groot assortiment met zeer uiteenlopende artikelen. Het food-assortiment bestaat onder andere uit producten zoals tapas, tortilla chips, wraps, kruiden en sauzen. Daarnaast vindt u bij ons ook speciale producten, zoals dranken. Hierbij kunt u denken aan bieren, wijnen, tequila en likeuren. Verder hebben wij ook een non-food assortiment, wat bestaat uit artikelen zoals Mexicaanse keukengerei, serveerschaaltjes en accessoires.

Corny Bakers is producent Mexicaanse producten voor onder andere groothandels en horeca gelegenheden in heel Europa, Turkije en het Midden-Oosten. Het grootste gedeelte van onze producten importeren wij uit Mexico of uit Latijns Amerikaanse landen. De overige producten laten wij exclusief voor ons eigen merk produceren in Europa. Zo blijven we u de beste kwaliteit garanderen.

Mexicaanse recepten

Als producent Mexicaanse producten vinden wij het erg mooi om te zien dat steeds meer mensen koken met Mexicaanse producten. Om u hierbij een handje te helpen en om te laten zien wat de mogelijkheden zijn met onze producten, hebben wij een aantal recepten geplaatst op de website.

Voor meer informatie over ons bedrijf of over onze producten, kunt u contact met ons opnemen, onze medewerkers helpen u verder.

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart