Seasonings

Seasonings

In Mexico geloven ze in de kracht van een goede seasoning. En dat doen we bij Corny Bakers dus ook! Een seasoning is een mix van kruiden die toegevoegd wordt aan een gerecht, ter verbetering van de smaak. Niet alle kruiden passen bij ieder soort gerecht. Zo zijn er kruiden die goed bij vis passen, maar juist totaal niet bij vlees. Er zijn basis seasonings die bij nagenoeg ieder gerecht goed tot hun recht komen, maar er zijn ook kruidenmixen met een specifieke smaak en deze zijn bestemd voor een beperkt aantal gerechten of ingrediënten. Bij Corny Bakers hebben we het u makkelijk gemaakt, op onze potten met kruiden is namelijk aangegeven voor welk gerecht of product de seasoning bedoelt is. Benieuwd naar het seasonings assortiment? Bekijk het op onze website!

De verschillende seasonings van Corny Bakers

Bij ons bestelt u maar liefst 25 verschillende seasonings, dat betekent dan ook eindeloos veel keuze en er zit altijd een geschikte seasoning voor u bij. De achiote pasta is de basis seasoning van de Mexicaanse keuken, omdat u deze waarschijnlijk vaak nodig zult hebben verkopen wij deze kruidenmix niet alleen per kilo, maar ook in emmers van vijf kilo. Hieronder een aantal van onze meest populaire seasonings;

 • BBQ Seasoning
 • Cajun Seasoning
 • Fajita Seasoning
 • Mexican Rice Seasoning
 • Taco Seasoning
 • Shrimp Seasoning

Dit is slechts een kleine greep uit het brede assortiment van de heerlijke seasonings. Bent u nieuwsgierig geworden naar de rest van het assortiment? Ga dan naar deze link en vind de kruidenmix die u zoekt.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling, de levering of over specifieke producten zoals onze seasonings? Aarzel dan niet en neem gerust even contact met ons op. U bereikt ons per mail, telefoon of middels het invullen van het contactformulier. We staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden!

Bekijk hier ons assortiment!

Seasonings

Contactformulier

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart