Texaanse gerechten

Texaanse gerechten

Bent u op zoek naar een leverancier voor alle ingrediënten voor uw Texaanse gerechten? Al sinds 1972 is Corny Bakers een toonaangevende groothandel op het gebied van Mexicaanse en Texaanse producten.

Assortiment Texaanse gerechten

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit meer dan 300 producten, allemaal uitsluitend A-kwaliteit. Dit geldt voor zowel ons huismerk als voor alle andere merken. De artikelen hierin lopen zeer uiteen. In het food-assortiment hebben wij producten zoals tapas, tortilla chips, kruiden en sauzen. Daarnaast hebben wij een aantal dranken zoals speciale wijnen en likeuren. Naast het food-assortiment verkopen wij ook non-food artikelen, hierbij kunt u denken aan Texaanse accessoires, keukengerei en de welbekende sombrero’s.

Over Corny Bakers

Wij importeren vrijwel alles uit Latijns Amerikaanse landen en Mexico. Er zijn een aantal producten van ons eigen merk die wij niet importeren. Deze laten wij exclusief voor ons merk produceren in Europa. Wij leveren onze producten aan groothandels en restaurants in het Midden-Oosten, Europa en Turkije.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de Texaanse keuken meer aandacht krijgt, hebben wij op onze website een aantal recepten geplaatst. Zo krijgt u beter inzicht in wat de mogelijkheden zijn met onze producten en kunt u zelf ook eens wat uitproberen. U vindt hier verschillende taco, nacho, wrap, burrito en quesadilla recepten.

Voordelen van Corny Bakers

 • Een assortiment dat bestaat uit meer dan 300 producten, enkel van A-kwaliteit voor Mexicaanse en Texaanse gerechten
 • Verse producten
 • Het beste smaakresultaat
 • Een goed onderhouden voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren
 • Maatleveringen en adviseringen
 • Flexibiliteit en klant- en oplossingsgerichtheid

Contact

Heeft u interesse in ons als uw producent Texaanse gerechten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen (+31 (0)294 417 897) of via e-mail (info@cornybakers.nl). Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Cart