Texaanse producten

Texaanse producten

Al sinds 1972 is Corny Bakers een toonaangevende groothandel op het gebied van Texaanse producten. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit meer dan 300 producten, allemaal uitsluitend A-kwaliteit. Dit geldt voor zowel ons huismerk als voor alle andere merken. Dankzij onze vele jaren ervaring kunnen wij u professionaliteit, vakkundigheid en producten van kwaliteit bieden. Kortom, Corny Bakers is de groothandel in Texaanse producten voor iedereen!

Assortiment Texaanse producten
Texaanse productenIn ons assortiment hebben wij zeer uiteenlopende artikelen. In het food-assortiment hebben wij producten zoals tapas, tortilla chips, kruiden en sauzen. Daarnaast hebben wij een aantal dranken zoals speciale wijnen en likeuren. Naast het food-assortiment verkopen wij ook non-food artikelen, hierbij kunt u denken aan Texaanse accessoires en keukengerei.

Recepten Texaanse producten
Als importeur van Texaanse producten vinden wij het belangrijk dat de Texaanse keuken steeds meer aandacht krijgt. Daarom hebben wij een aantal recepten op onze website staan. Zo ziet u wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Er staan recepten voor allerlei quesadillas, burritos, wraps, nacho’s en tortilla’s.

Corny Bakers produceert voor groothandels of restaurateurs in geheel Europa, Midden-Oosten en Turkije. Wij importeren het grootste deel van ons assortiment uit Latijns Amerikaanse landen en Mexico. De producten die wij niet importeren, laten wij exclusief voor ons eigen merk produceren in Europa.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen (+31 (0)294 417 897) of via e-mail (info@cornybakers.nl). Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart