Tortilla chips

Tortilla chips

Denkt u aan Mexicaans eten, dan denkt u natuurlijk aan heerlijke nacho’s! Onmisbaar voor dit typisch Mexicaanse gerecht is het basis ingrediënt: tortilla chips. Uiteraard bieden wij bij Corny Bakers een ruim assortiment aan verschillende soorten en smaken nacho chips. De naturel variant is altijd een goede keuze, met de juiste toppings zet u binnen no-time een heerlijke schaal nacho’s op tafel. Een extra bite aan de nacho’s geven? Dat kan! Een goede oplossing hiervoor is het kiezen voor tortilla chips met een specifieke smaak. Zo bieden wij de smaken kaas, BBQ en chili aan. Wilt u af van de klassieke nacho’s? Kies dan eens voor ronde chips in plaats van de driehoekvorm. Kortom, bij Corny Bakers bent u aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan tortilla chips.

Overig aanbod van Corny Bakers

Bij ons kunt u voor alle ingrediënten en producten uit de Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse keuken terecht! Naast verschillende varianten van tortilla chips bieden wij vele andere basis ingrediënten voor Mexicaanse gerechten aan. Zo kunt u bij ons verschillende soorten corn shells en corn tortillas bestellen. Voor de vulling en toppings van bijvoorbeeld burritos, taco’s of quesadillas, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo vindt u bij ons verschillende soorten vlees, groenten, sauzen en salsa’s. Hiermee maakt u van ieder Mexicaans gerecht een feestje. Naast de foodproducten verkoopt Corny Bakers ook typisch Mexicaanse dranken en non-foodproducten, zoals (tafel)decoratie.

Tortilla chips bestellen doet u bij ons

U vindt alle producten die u zoekt op onze website. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar heerlijke tortilla chips? Ga dan via het menu naar ‘Assortiment’ en filter op ‘Food’, vervolgens kunt u kiezen voor ‘Tortilla Chips Assortment’ en hier vindt u alle varianten. Via het bestelformulier, dat ook op de website te vinden is, bestelt u gemakkelijk en snel alles wat u nodig heeft. Wij bezorgen het zo snel mogelijk bij u aan de deur!

Bekijk hier ons assortiment!

Tortilla chips

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart