Groothandel Mexicaanse gerechten

Groothandel Mexicaanse gerechten

Corny Bakers is sinds 1972 de groothandel voor al uw Mexicaanse gerechten. Wij bieden u een assortiment met meer dan 300 producten van enkel en alleen de beste merken. Zo garanderen wij u van goede kwaliteit. Daarnaast zorgen wij altijd dat onze voorraad op pijl blijft, zodat we snel kunnen leveren. Bent u op zoek naar een groothandel van kwaliteit? Dan bent u bij Corny Bakers zeker aan het juiste adres.

Welke Mexicaanse gerechten kunt u maken met producten uit onze groothandel?

Als groothandel Mexicaanse gerechten hebben wij van Corny Bakers een zeer groot en gevarieerd assortiment. Ons foodassortiment bestaat uit producten van wraps en tapas tot aan sauzen en kruiden. Daarnaast verkopen wij ook nog speciale producten, zoals Mexicaanse dranken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bieren, wijnen, likeuren en tequila. Ook bieden wij u een non-foodassortiment, bestaande uit producten zoals keukengerei, serveerschaaltjes en Mexicaanse accessoires.

Bijna al onze producten worden geïmporteerd uit Mexico zelf en andere Latijns Amerikaanse landen. Een aantal producten van ons eigen merk importeren wij echter niet, maar laten wij exclusief voor ons produceren in Europa.

Recepten

Als groothandel vinden wij het leuk om te zien dat steeds meer mensen de Mexicaanse keuken ontdekken. Op de pagina recepten hebben wij daarom een aantal gerechten geplaatst die gemaakt zijn met onze producten. Zo kunt u zelf eens wat uitproberen. We hebben recepten voor verschillende soorten wraps, burritos, quesadilla ’s, tortilla’s en nacho’s.

Voor meer informatie over onze groothandel Mexicaanse gerechten en de producten van Corny Bakers, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart