Producent Texaanse gerechten

Producent Texaanse gerechten

Als u op zoek bent naar een professionele producent Texaanse gerechten, dan bent u bij Corny Bakers aan het juiste adres. Al sinds 1972 zijn wij een toonaangevende groothandel in Mexicaanse en Texaanse producten. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij een vakkundig bedrijf met zeer veel kennis over talloze producten. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment met meer dan 300 producten. Zoek dus niet verder naar een Producent Texaanse gerechten, maar neem contact met ons op!

Assortiment bij Corny Bakers

Naast een zeer uitgebreid assortiment, bieden wij van Corny Bakers ook snelle levering. Wij zorgen dat al onze producten altijd op voorraad zijn, zodat deze ook snel bij u thuis zijn. Wij leveren onze producten naar het Midden-Oosten, Turkije en Europa. Onze producten importeren wij grotendeels uit Latijns Amerikaanse landen en Mexico. Overige ingrediënten voor Mexicaanse gerechten laten wij produceren in Europa.

In ons food-assortiment hebben wij producten als wraps, sauzen, kruiden en taco’s. Ook zitten er verschillende soorten dranken in ons assortiment, denkt u hierbij aan speciale bieren, wijnen en likeuren. In het non-food assortiment verkopen wij Mexicaanse poncho’s, sombrero’s en keukengerei.

Texaanse recepten

Op onze website kunt u een overzicht van het gehele assortiment downloaden. Ook staan er op onze site allerlei recepten voor wraps, nacho’s, burritos, tortilla’s en quesadillas. Zo heeft u een aantal voorbeelden van gerechten die u met onze producten kunt maken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de Texaanse keuken steeds meer onder de aandacht komt.

Voor meer informatie over Corny Bakers als producent en onze producten, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan verder.

Bekijk hier ons assortiment!

Contactformulier

    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

      Cart