Producent Texaanse producten

Op zoek naar een goede en professionele producent van Texaanse producten? Corny Bakers kan u hiermee helpen. Al ruim 40 jaar produceren wij Texaanse producten. In ons brede assortiment, van ruim 300 A-kwaliteit producten, kunt u vrijwel alles vinden voor al uw Texaanse gerechten. Corny Bakers is dé producent voor al uw Texaanse producten!

Assortiment Texaanse producten Producent Texaanse producten

In ons assortiment hebben wij zeer uiteenlopende artikelen. In het food-assortiment hebben wij producten zoals tapas, tortilla chips, kruiden en sauzen. Ook hebben wij een aantal dranken zoals speciale wijnen en likeuren. Naast het food-assortiment verkopen wij ook non-food artikelen, hierbij kunt u denken aan Texaanse accessoires en keukengerei.

Om een beter beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn met onze producten, hebben wij een aantal recepten geplaatst op de website. Hier kunt u zien hoe er allerlei soorten burrito, quesadilla, wrap, tortilla en nacho gerechten gemaakt worden met onze artikelen.

Corny Bakers produceert voor groothandels of restaurateurs in geheel Europa, Midden-Oosten en Turkije. Wij importeren het grootste deel van ons assortiment uit Latijns Amerikaanse landen en Mexico. De producten die wij niet importeren, laten wij exclusief voor ons eigen merk produceren in Europa.

Bent u geïnteresseerd in Corny Bakers als producent Texaanse producten?

Heeft u interesse in ons als uw producent Texaanse producten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen (+31 (0)294 417 897) of via e-mail (info@cornybakers.nl). Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

  Uw naam (Verplicht*)

  Uw bedrijfsnaam (*)

  Uw adres (*)

  Uw postcode (*)

  Uw woonplaats (*)

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Gaat u ermee akkoord dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn op al uw bestellingen? Voor akkoord: